Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι άνθρωποι «σκιές» στα υπουργεία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι άνθρωποι «σκιές» στα υπουργεία του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τους ανθρώπους με τους οποίους στελέχωσαν τα καίρια πόστα στα υπουργεία που ανέλαβαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Real News.

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών και η αντιπροεδρία της κυβέρνησης.

Στο γραφείο του Γ. Δραγασάκη, διευθυντής είναι ο Γιώργος Καλπαδάκης, ετών 33 αδελφός του Βαγγέλη Καλπαδάκη διπλωματικού συμβούλου του Α. Τσίπρα.Γενικός Γραμματέας της Αντιπροεδρίας διορίστηκε ο Δημήτηρς Λιάκος, ενώ το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης χειρίζονται η Ουρανία Πούλου και η Κερασίνα Ραυτοπούλου, που έχει τις σχέσεις με το χρηματοπιστωτικό τομέα. Εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο Μάκης Ντόβολος.

Διευθυντής του στρατιωτικού γραφείου του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ο αντιπτέραρχος ε.α. Θεολόγος Συμεωνίδης, ο οποίος ήταν δίπλα στον Πάνο Καμμένο και επί κυβέρνησης Καραμανλή. Στις διεθνής σχέσεις έχει τοποθετηθεί ο Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος, ταξίαρχος ε.α., ενώ στο επιτελείο του με ρόλο στη σύνταξη των νομοσχεδίων βρίσκεται και ο νομικός Άγγελος Παπαλεξόπουλος. Στο διπλωματικό γραφείο του ΥΕΘΑ τοποθετήθηκε ο πρέσβης Λευτέρης Καλογιάννης, ενώ γγ του Υπουργείο αναλαμβάνει ο Γιάννης Ταφύλλης. Διευθυντής του στρατιωτικού γραφείου του Κώστα Ήσυχου είναι ο Γιάννης Μπαξιβανάκης και εκπρόσωπος τύπου στο Υπουργείο ορίστηκε ο Κυριάκος Ζηλάκος.

Ειδική σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη έχει αναλάβει η Έλενα Παναρίτη, με προϋπηρεσία στην Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία υπήρξε και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Στο πλευρό του Γ. Βαρουφάκη βρίσκεται και ο Αμερικανός καθηγητής Δημόσιος Διοίκησης στο πανεπιστήμιο του Τέξας, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, μέλος του Ινστιτούτου Levyκαι της εκτελεστικής επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Οικονομολόγων, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο παρελθόν και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Σημαντικό ρόλο στη διαπραγμάτευση έχει ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Γιώργος Χουλιαράκης καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιάννη Δραγασάκη.

Επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του Νίκου Κοτζιά τοποθετήθηκε η πρέσβης Τασία Αθανασίου.

Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Τσουκαλάς, ενώ διευθύντρια στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου είναι η Έφη Αξιόγλου.

Τέλος τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο πρώην γραμματέας της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Ο Νίκος Δένδιας στην τελετή θεμελίωσης συγκροτήματος οικιών για στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ορεστιάδα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...