ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Τρίτη η ανακοίνωση για πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την Τρίτη η ανακοίνωση για πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, το πρόσωπο που θα προτείνει για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας και την Τετάρτη θα γίνει η ψηφοφορία στη βουλή, ανακοίνωσε την Κυριακή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο Σακελλαρίδης δήλωσε ότι την Κυριακή, ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε συνεχείς συνομιλίες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και με στελέχη της ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πρόσθεσε ότι σήμερα ο λαός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα από τις πλατείες όλης της χώρας και για μία ακόμα φορά, κατέστησε σαφές ότι η αξιοπρέπειά του είναι αδιαπραγμάτευτη.

“Με τη λαϊκή εντολή στις καρδιές και στο μυαλό μας συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση όπως ακριβώς και την ξεκινήσαμε”, επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι “είμαστε έτοιμοι για μια αμοιβαία επωφελή λύση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Tην εφαρμογή για όλους τους δανειολήπτες της ρύθμισης του νόμου Κατσέλη ζητά η αντιπολίτευση

ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα – Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ – Τι γίνεται με Σαμαρά

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...