ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποτελεί την “αστεία” είδηση της ημέρας. Ο Νότης Μηταράκης, άσκησε κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν έχει σχέδιο.
«Υπάρχει ένα κλίμα γηπέδου, ένας ενθουσιασμός, αλλά το ερώτημα είναι όταν φύγουν τα σύννεφα ποια είναι η πραγματικότητα» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Νότης Μηταράκης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Eurogroup.
Επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας πως δεν έχει σχέδιο, ενώ υπογράμμισε πως ακόμη και το κείμενο του Μοσκοβισί το οποίο εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει, είχε μέτρα λιτότητας.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη ΝΔ, τόνισε πως στο κόμμα πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για τη στρατηγική της επόμενης μέρας.
























































