ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βρυξέλλες, Γιάνης Βαρουφάκης, Ευρωζώνη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τζακ Λιου,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη εξεύρεσης συμφωνίας με τους ευρωπαίους εταίρους υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα το απόγευμα με τον Έλληνα ομόλογό του.
Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Λιου προειδοποίησε ότι ένα πιθανό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές στην Ευρωζώνη θα μπορούσε να επιφέρει άμεσες συνέπειες για τη χώρα.
«Η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας θα σήμαινε άμεσα δύσκολες ώρες για την Ελλάδα» είπε, σημειώνοντας ότι «ο χρόνος περνάει».
Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ απεύθυνε έκκληση στην Αθήνα να βρει «έναν εποικοδομητικό τρόπο για να προχωρήσει προς τα εμπρός» σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να παρακινούν όλες τις πλευρές για να επιτευχθεί μια χειροπιαστή πρόοδος, προσέθεσε, σημειώνοντας ότι η αβεβαιότητα «δεν κάνει καλό στην Ευρώπη».
























































