ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πεποίθησή της ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος «θα τιμήσει το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα ανταποκριθεί επάξια στις ελπίδες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού για αγώνα και προκοπή» εξέφρασε η εκπροσώπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Όπως επισήμανε, ο εκλογή του Π. Παυλόπουλο στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα σηματοδοτεί την ανάγκη για μια ευρύτατη πολιτική συμμαχία των πατριωτικών δυνάμεων με μοναδικό στόχο τον απεγκλωβισμό του τόπου μας από τον εφιάλτη των μνημονίων».
Επίσης, «ικανοποιεί επίσης το ξεκάθαρο αίτημα των Ελλήνων, όπως εκφράστηκε από τη νωπή λαϊκή ετυμηγορία, να συμπορευτούν όλες οι κοινωνικές δυνάμεις της χώρας προκειμένου να υψώσει το ανάστημά της απέναντι σε όσους την καταδυνάστευαν τα τελευταία χρόνια και ο ελληνικός λαός να ξανακερδίσει την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του και να αντιμετωπιστεί και πάλι ως ισότιμος εταίρος ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης».
























































