ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν ψήφισα τον κ. Παυλόπουλο, για τους λόγους που ανέφερα στην ανακοίνωσή μου. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ. Η Ελλάδα έχει Πρόεδρο της Δημοκρατίας που απολαμβάνει την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου της. Η συζήτηση για μένα έχει τελειώσει» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στο γιατί απείχε από την ψηφοφορία για την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για το ύπατο αξίωμα.
Ερωτηθείς για το θέμα της ηγεσίας του κόμματος και τυχόν διεκδίκησή της, είπε: «Θα με ρωτήσετε για αυτό, αν τεθεί θέμα ηγεσίας» προσθέτοντας ότι «ο πρώτος που θα πρέπει να θέσει το ζήτημα, είναι ο πρόεδρος του κόμματος. Όλοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο ίδιος έχει τον λόγο».
Ερωτηθείς για τους βουλευτές που έχουν ενσωματωθεί στη Νέα Δημοκρατία, απάντησε: «Η ΝΔ ήταν και παραμένει μια μεγάλη παράταξη που ενσωματώνει από την παραδοσιακά δεξιά, μέχρι τις παρυφές της αριστεράς» υπενθυμίζοντας ρήση των παλαιότερων προέδρων, Κωνσταντίνου Καραμανλή και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μόνο που σημείωσε: «Τότε δεν υπήρχαν κόμματα εκ δεξιών της Νέας Δημοκρατίας, τώρα υπάρχουν δύο» αναφερόμενος στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή.
Σχετικά με την προσχώρηση του κ. Βορίδη από το ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι «αναγνωρίζει στους ανθρώπους το δικαίωμα να διορθώνουν τα λάθη τους και να προχωράνε», ενώ αναφερόμενος στο κατά πόσο μπορεί το κόμμα του να απορροφήσει και να στηρίξει βουλευτές πιο δεξιά από αυτό, σημείωσε ότι «υπάρχουν όρια στο πόσο δεξιά μπορεί να πάει η Ν.Δ».
























































