Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνοϊταλικός άξονας στο Eurogroup: Μεγάλη στήριξη από Ρέντσι

Ελληνοϊταλικός άξονας στο Eurogroup: Μεγάλη στήριξη από Ρέντσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τηλεφωνική συνομιλία λίγο πριν την έναρξη του Eurogroup είχε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, με κύριο θέμα συζήτησης τις εξελίξεις που συνδέονται με την Ελλάδα και παράλληλα, αναφορά στο Ουκρανικό και την κατάσταση στην Λιβύη, όπως αναφέρει ο ιταλικός τύπος.

Σε παρέμβασή του σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης Rai, επίσης, o Mατέο Ρέντσι υπογράμμισε, μεταξύ των άλλων, ότι «δεν μπορούν να φέρονται κάποιοι, σαν να μην κέρδισε ο Αλέξης Τσίπρας, τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές».

Παράλληλα, ο κ. Ρέντσι πρόσθεσε ότι «ο Ιταλός υπουργός οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν, θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ματς στο σημερινό Γιούρογκρουπ και για τον λόγο αυτό δεν παίρνει μέρος στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει στη Ρώμη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

«Εχθροί της Ιταλίας»: Η Μελόνι καταδικάζει τις βίαιες διαδηλώσεις κατά των Ολυμπιακών Αγώνων

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...