ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή Μαξίμου για κριτική από Σαμαρά και Βενιζέλο

Οργή Μαξίμου για κριτική από Σαμαρά και Βενιζέλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιδιαίτερα ενοχλημένο είναι το Μαξίμου από τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, ειδικά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, για τις μεταρρυθμίσεις που πρότεινε η κυβέρνηση και τις οποίες ενέκρινε το Eurogroup.

Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας, απαντούν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

«Ο κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα προσπαθώντας να πείσει ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του», αναφέρουν, τονίζοντας ότι «αυτοί που υπόσχονταν επιδείνωση του εργασιακού μεσαίωνα, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και αύξηση της φορολογίας, ενώ έκλειναν το μάτι στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, έχουν το θράσος να μας “επιπλήττουν” επειδή ανοίγουμε το δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει την μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων πέντε χρόνων».

Ειδικά για τον Ευ. Βενιζέλο, πηγές του Μαξίμου διαμηνύουν ότι «ο μνημονιακός εταίρος του κ. Σαμαρά, τα βάζει με την κοινωνία επειδή στηρίζει στη συντριπτική της πλειοψηφία τη νέα ελληνική κυβέρνηση και όχι αυτόν».

«Ας τελειώνουν τα ψέματα. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας», τονίζουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...