Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Μήπως η Μέρκελ θέλει η νότια Ευρώπη να καταληφθεί από το Ισλάμ;

Μήπως η Μέρκελ θέλει η νότια Ευρώπη να καταληφθεί από το Ισλάμ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όταν στις 24 Ιουλίου του 2014 έγραφα άρθρο με τίτλο Η ισχυρή Ελλάδα, προμαχώνας του δυτικού πολιτισμού στην εξ ανατολών παράνοια, στο οποίο ανέφερα ότι, “στο αντίβαρο αυτής της νεοφασιστικής ισλαμικής παράνοιας, μια ισχυρή Ελλάδα αποτελεί τον μοναδικό προμαχώνα του δυτικού πολιτισμού, το μοναδικό αποκούμπι του Ισραήλ, το μόνο οχυρό στο οποίο η Δύση μπορεί να επενδύσει για να εξασφαλίσει την επιβίωσή της απέναντι στην ισλαμική «ιερή μανία» των ιμάμηδων του Σουνιτισμού. Με συμμάχους όλες φυσικά τις κοσμικές δυνάμεις του μουσουλμανικού κόσμου (Αλεβίτες, Ισμαηλίτες, Σιίτες), που θέλουν να πορευτούν σε ένα μέλλον προκοπής, δίχως μπούρκες και σαρίες”, ένιωθα ότι μιλούσα σε ντουβάρια, μιας και τέτοιου είδους αναλύσεις προσπερνούσαν και δεν ακουμπούσαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που είχε θρονιαστεί στο Υπουργείο Εξωτερικών για να τρέφει την ακόρεστη αλαζονεία του.

Ευτυχώς για όλους μας, για όλο το έθνος μας, στο Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται πλέον ο Νίκος Κοτζιάς, ένας από τους εξυπνότερους και ικανότερους ανθρώπους της εποχής μας.

Μεστός δημοκρατικής αλλά και Ελληνικής (κλασικής) Παιδείας, ο Νίκος Κοτζιάς αντιλαμβάνεται ολοκληρωτικά τη γεωπολιτική και με καθαρή ματιά έστειλε προχθές το ακόλουθο μήνυμα στο Βερολίνο, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το άτυπο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας:

«Θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα».

Ο Νίκος Κοτζιάς λέει στους νεοφιλελεύθερους προτεστάντες του Βερολίνου ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κρατά (για μια ακόμη φορά στη μακραίωνη ιστορία της) Θερμοπύλες. Εάν η Ελλάδα πέσει, θα πέσει και ολόκληρη η Ευρώπη στην τζιχαντιστική τρομοκρατία, στο Ισλάμ. Η Μέρκελ δεν τον καταλαβαίνει, ίσως και να μην την ενδιαφέρει. Εξάλλου ο “παππούς” Χίτλερ θεωρούσε το Ισλάμ καταλληλότερη θρησκεία για τους Γερμανούς από τον χριστιανισμό. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει μέσα στα χοντροκομμένα κεφάλια αυτών των μονοκόμματων Πρώσων – Ούννων.

Σε εκείνο το άρθρο μου, στις 24 Ιουλίου 2014, έγραφα επίσης: “Βεβαίως, σε αυτούς τους σχεδιασμούς επιβίωσης του δυτικού πολιτισμού, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους Ούννους του Βερολίνου, που δεν αντιλαμβάνονται τίποτα ως αυθεντικοί λουκανοφάγοι, που ουδέποτε εκπολιτίστηκαν αφού δεν υπήρξαν ποτέ μέρος του ελληνορωμαϊκού κόσμου, που επί μια χιλιετία διαμόρφωσε την ταυτότητα του Ευρωπαίου ανθρώπου. Η γερμανική ατζέντα είναι ξένη, είναι άλλη από την ατζέντα του οριζόμενου γεωγραφικά ελληνορωμαϊκού κόσμου, του ευρωπαϊκού νότου με άλλα λόγια”.

Το ινστιτούτο Quilliam προειδοποίησε, και μέσω της εφημερίδας Telegraph, ότι οι τζιχαντιστές ετοιμάζονται για εισβολή στην Ευρώπη. Τρεις οι πύλες εισόδου: Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα.

Τις ίδιες πύλες εισόδου – εισβολής το Ισλάμ χρησιμοποίησε και κατά τον Μεσαίωνα. Τότε κατάφερε να καταλάβει όλη την Ισπανία για να το σταματήσουν οι Γάλλοι στα Πυρηναία. Από την εδώ μεριά, το Ισλάμ έφτασε μέχρι τα τείχη της Βιέννης. Στην Ιταλία το μόνο που κατάφερε ήταν να κατακτήσει για κάποιο καιρό τη Σικελία, αλλά δεν προχώρησε παραπάνω…

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το Ισλάμ σηκώνει ξανά κεφάλι. Και διακηρύττει με όλους τους τρόπους ότι θα μας την “πέσει”. Ο ένας προμαχώνας της Ευρώπης, όπως και στον Μεσαίωνα, είμαστε εμείς. Αυτό τους λέει ο Κοτζιάς. “Άμα πέσουμε, την κάτσατε”.

Δεν σας κάνει, όμως, εντύπωση ότι και οι τρεις προμαχώνες της Ευρώπης “στενάζουν” και “ταλαναίζονται” από την πολιτική της Μέρκελ; Δεν σας κάνει εντύπωση που αυτή τη στιγμή αντί να θωρακίζεται η Μεσόγειος απέναντι στον τζιχαντισμό, η Μέρκελ κάνει ό,τι μπορεί για να διαλύσει με τη λιτότητα Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, τις μόνες δυνάμεις που ιστορικά συγκρούονται με το Ισλάμ;

Που αποσκοπεί η Άνγκελα; Μήπως το σχέδιο της είναι ακόμα πιο άρρωστο και από την πιο νοσηρή φαντασία; Μήπως επιδιώκει μια “σκλαβωμένη” νότια Ευρώπη στο Ισλάμ ώστε να ορθώσει πάνω στα ερείπια του ελληνορωμαϊκού κόσμου, για μια ακόμη φορά, ένα νέο γερμανικό Ράιχ; Μήπως για την Άνγκελα και την “Αρία φυλή” όλοι εμείς οι “μαυροκέφαλοι” του νότου είμαστε “ίδιοι” με τους Άραβες, οι καθολικοί και ορθόδοξοι παπάδες μας δεν διαφέρουν και πολύ από τους ιμάμηδες, η Μεσόγειος να γίνει χαβούζα φτηνών εργατών – υποτελών στους παρανοϊκούς του Βερολίνου;

Δεν θεωρώ τους Γερμανούς τόσο ηλίθιους. Δεν μπορεί να μη βλέπουν αυτό που τους φωνάζει ο Κοτζιάς, ότι εάν πέσουμε εμείς θα πέσετε κι εσείς στο Ισλάμ.

Αναρωτιέμαι μήπως τελικά αυτό επιδιώκουν… Να πέσουμε στο Ισλάμ. Το ίδιο Ισλάμ που ο Χίτλερ θεωρούσε “πιο ταιριαστή θρησκεία” για τους Γερμανούς…

Το ίδιο Ισλάμ που η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε, στα μέσα Ιανουαρίου του 2015, ότι “το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία”…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

«Πέσιμο» στην Ούρσουλα στις Βρυξέλλες – Της φώναζαν: «Είσαι εγκληματίας, έπρεπε να βρίσκεσαι στη Χάγη»

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...