ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γκίκας Χαρδούβελης, Ελληνική Κυβέρνηση, Καταθέσεις, Τράπεζες,


















































Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Σέρβερ στον Ουρανό: Το Μυστικό Σύστημα AI που κατευθύνει τον πόλεμο των drones του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκκληση όλοι οι πολιτικοί και οι πολίτες να επιστρέψουν τις καταθέσεις τους στις ελληνικές τράπεζες απηύθυνε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας ότι «χρειάζεται και το ένα ευρώ αυτός ο αγώνας που δίνει η χώρα».
«Πρέπει όλοι οι πολιτικοί, και οι μη πολιτικοί, να φέρουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, δίνουμε ένα αγώνα ύπαρξης και χρειάζεται και το 1 ευρώ αυτό ο αγώνας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης στον απόηχο του σκανδάλου με τον Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος εμφανίζεται να εκανε 56 εμβάσματα στο εξωτερικό ενώ ήταν σύμβουλος του πρωθυπουργού.
«Είναι διαφορετικό να είσαι σύμβουλος πρωθυπουργού και να τα βγάζεις έξω για να μη σε πιάσουν και άλλο να τα έχεις στο εξωτερικό από το 1912» σημείωσε χαρακτηριστικά «καρφώνοντας» τον Γκίκα Χαρδούβελη.
Αναφορικά με το χθεσινό Eurogroup και τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις ο κ. Φλαμπουράρης εμφανίστηκε σίγουρος ότι «θα προέλθει η χρηματοδότηση από τους συμμάχους μας, και το θέλουμε, εμείς από κει και πέρα κάνουμε τα κουμάντα μας μην βρεθούμε προ αδιεξόδου, δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα».
























































