ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Σέρβερ στον Ουρανό: Το Μυστικό Σύστημα AI που κατευθύνει τον πόλεμο των drones του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο περικοπών σε μισθούς και συντάξεις ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς.
Μιλώντας στο πρωινό του ΣΚΑΪ ο κ. Ρωμανιάς, σε ερώτηση σχετική με τις αναφορές της κ. Έλενας Παναρίτη στις απαιτήσεις των πιστωτών για κόψιμο μισθών και συντάξεων , τόνισε ότι “η κυρία Παναρίτη διευκρίνισε ότι αυτό έγινε πριν το 2015. Αυτό έγινε την περίοδο του 2014”.
Ερωτηθείς εάν του ζητούσαν να κόψει μισθούς και συντάξεις, ο κ. Ρωμανιάς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “καλύτερα να έκοβα το χέρι μου”, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανείς στη σημερινή κυβέρνηση που θα έκανε μία τέτοια εισήγηση.
“Η ρευστότητα των Ασφαλιστικών Ταμείων είναι εξασφαλισμένη και οι συντάξεις θα καταβάλλονται κανονικά” επανέλαβε ο κ. Ρωμανιάς, ο οποίος επανέφερε το θέμα των λαθών που έγιναν στις αναλογιστικές μελέτες και οδήγησαν σε μειώσεις των συντάξεων. “Θα αποδοθούν ευθύνες για αυτά τα λάθη” υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
























































