ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λαπίντ για την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διπλωματική καταστροφή στην ιστορία μας»
Τι περιλαμβάνει το ειρηνευτικό σχέδιο 10 σημείων του Ιράν
Τραμπ: Μεγάλη ημέρα για την παγκόσμια ειρήνη - Το Ιράν μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία ανοικοδόμησης
Το Ιράν ανακηρύσσει «νίκη» μετά την αποδοχή του σχεδίου 10 σημείων από τις ΗΠΑ
Δένδιας-Γκιλφόιλ: Σύμπραξη της Ελλάδας με την Εθνική Φρουρά της Φλόριντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για βόλτα βγήκαν μετά τη σύσκεψή που είχαν στο μέγαρο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.
Οι δύο άντρες πήγαν για καφέ στο Παγκράτι και γύρισαν περπατώντας στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους φωτογράφους στο κατόπι τους.
Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού, να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας μαζί με τον υπουργό των Οικονομικών, έρχεται σαν απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν το Γιάνη Βαρουφάκη να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης.
























































