ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λίγο μετά τις 23.30 άρχισε η επταμερής συνάντηση στις Βρυξέλλες

Λίγο μετά τις 23.30 άρχισε η επταμερής συνάντηση στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Πέμπτης η επταμερής συνάντηση για το θέμα της Ελλάδας, στις Βρυξέλλες μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

Νωρίτερα , ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στη Σύνοδο των Βρυξελλών, στο περιθώριο της οποίας θα γίνει και η συνάντηση για την Ελλάδα, δήλωσε ότι συνάντηση για την Ελλάδα θα εξετάσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί και η οποία φαίνεται πως είναι περιορισμένη .

Πάντως, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει επιτάχυνση της διαδικασίας καθώς υπολείπεται πολλή δουλειά ακόμη.

Ο επικεφαλής του Eurogroup εξέφρασε την ετοιμότητα της Ευρωζώνης να στηρίξει την Ελλάδα στη βάση της συμφωνίας του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Ήταν μια ξεκάθαρη δήλωση στην οποία συμφώνησαν οι Έλληνες και επί της οποίας θα πρέπει να εργαστούμε σκληρά ώστε να υπάρξει ένα πακέτο μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρενόχληση του Νίκου Δένδια από τους Τούρκους

Κύπρος-Γαλλία υπέγραψαν τη SOFA: Γαλλικές δυνάμεις στο έδαφος και στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι σε ΚΑΘΕ απειλή

Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Δημιουργία ενός ενιαίου αμυντικού χώρου, μιας αντίληψης άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Ο Φαραντούρης καλεί την Κομισιόν να παρέμβει για την εργαλειοποίηση της αλιείας και της προστασίας του περιβάλλοντος απ’ την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...