ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλέξης Τσίπρας: Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, όλα με αγώνες τα κατακτήσαμε!

Αλέξης Τσίπρας: Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, όλα με αγώνες τα κατακτήσαμε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Τίποτα δεν χαρίστηκε στον λαό μας όλα κατακτήθηκαν με αγώνες», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης για την 25 Μαρτίου.

Ο κ. Τσίπρας έστειλε το μήνυμα ότι όταν ένας λαός διεκδικεί, όση δύναμη και αν έχουν οι αντίπαλοι, αν είναι αποφασισμένος και έχει το δίκιο με το μέρος του τότε όλα μπορεί να τα καταφέρει.

Ακόμη ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελληνική επανάσταση όρισε το αξιακό πλαίσιο πάνω στο οποίο συγκροτήθηκε το ελληνικό κράτος και το οποίοι «μας προστάζει να διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού την ελευθερία, την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια του λαού».

Ολόκληρη η δήλωση του Πρωθυπουργού

«Γιορτάζουμε σήμερα με περηφάνια την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας.

Η Ελληνική Επανάσταση, πνευματικό τέκνο του Διαφωτισμού και των πανανθρώπινων αξιών της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης, απότοκο του μεγάλου ξεσηκωμού του λαού μας, όρισε το αξιακό πλαίσιο πάνω στο οποίο συγκροτήθηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος. Ένα πλαίσιο που μας ορίζει, μας προστάζει, να διατηρούμε ως κόρη οφθαλμού την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την κυριαρχία, την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

Σήμερα πρέπει να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν χαρίστηκε στον λαό μας. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες. Και όταν ένας λαός διεκδικεί, όση δύναμη και αν έχουν οι αντίπαλοι του, αν διεκδικεί και είναι αποφασισμένος και, κυρίως, έχει το δίκιο με το μέρος του, τότε όλα μπορεί να τα καταφέρει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα – Για τον λαό και την πατρίδα

«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» – Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες

Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...