ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Ελσίνκι για επίσημη επίσκεψη βρίσκεται η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία συζήτησε με τον Φιλανδό πρωθυπουργό Αλεξάντερ Σταμπ.
Οπως μεταδίδει και το Reuters, η Γερμανίδα Καγκελάριος τόνισε μεταξύ άλλων για το ελληνικό ζήτημα ότι δεν της προκαλεί έκπληξη ότι έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια οι συζητήσεις, καθώς έτσι συμβαίνει πάντα.
Η κα Μέρκελ πάντως τόνισε αναφορικά με τις προτάσεις της Ελλάδας προς την Ευρωζώνη αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, ότι υπάρχει ευελιξία στην ελληνική πλευρά ως προς αυτές. Ωστόσο, επισήμανε ότι θα πρέπει το συνολικό πλαίσιο των προτάσεων να βγάζει νόημα.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, η κα. Μέρκελ επισήμανε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι η πολιτική της Γερμανίας ήταν πάντοτε προσανατολισμένη προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να μην υπάρξει κάτι δυσάρεστο.
«Το ερώτημα είναι, μπορεί και θα εκπληρώσει η Ελλάδα τις προσδοκίες που έχουμε όλοι» δήλωσε η Merkel κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Ελσίνκι, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Μπορεί να υπάρξει μεταβολή αναφορικά με τα μέτρα που μία κυβέρνηση επιλέγει αλλά στο τέλος το γενικό πλαίσιο πρέπει να βγάζει νόημα» πρόσθεσε.
«Το είδαμε αυτό στην Ιρλανδία όταν η νέα κυβέρνηση άλλαξε κομμάτια του προγράμματος. Αλλά στο τέλος η χρηματοπιστωτική σταθερότητα της χώρας πρέπει να αποκατασταθεί. Η Ελλάδα συνομιλεί με τους θεσμούς τώρα. Περιμένουμε για αυτές τις συνομιλίες. Και θα περιμένουμε για την αξιολόγηση των θεσμών».
























































