ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντιεξουσιαστές, Βουλή των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Πρόεδρος της Βουλής,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιχμές κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για στην στάση που τήρησε στην εισβολή των ανιεξουσιαστών στη Βουλή, εξαπέλυσαν και οι εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, οι ΑΝΕΛ.
«Είναι απόλυτα αντιδημοκρατικές και ως εκ τούτου καταδικαστέες, ενέργειες σαν κι αυτή των αντιεξουσιαστών που εισέβαλαν σήμερα στη Βουλή εν ονόματι της «προβολής» των όποιων αιτημάτων τους”, δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την εισβολή ομάδας περίπου 15 ατόμων στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
“Οφείλουν να γνωρίζουν όλοι – και οι αντιεξουσιαστές – ότι η κυβέρνηση δια των αρμοδίων υπουργών της έχει την ευθύνη για τη διασφάλιση της έννομης τάξης και την εύρυθμη λειτουργία του σωφρονιστικού συστήματος», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
























































