ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Βρούτσης, Εφημερίδα Financial Times,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός ότι η κοινή γνώμη ενημερώνεται από τις ιστοσελίδες για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας την Πέμπτη στη Βουλή.
Είχε προηγηθεί σχόλιο από τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, ο οποίος είπε ότι οι βουλευτές ενημερώνονται από το διαδίκτυο, για τις προτάσεις της κυβέρνησης.
«Αυτό δεν ήταν δική μας επιλογή, μας επιβάλλεται η πλήρης εμπιστευτικότητα όσων λέγονται. Κρίνω ότι αυτή η εμπιστευτικότητα θίγει τα συμφέροντα της Ευρώπης και ότι αυτές οι διαρροές υπονομεύουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς» είπε ο κ Βαρουφάκης.
Μάλιστα είπε πως η ελληνική κυβέρνηση είχε ζητήσει, σε διάφορα στάδια, να δημοσιοποιηθούν οι προτάσεις αυτές,ενώ για τη διαρροή της νέας λίστας στους Financial Times, πρόσθεσε ότι δεν το διέρρευσε η ελληνική κυβέρνηση, τονίζοντας ότι θα ήθελε να είχε σε κοινή θέα της κοινής γνώμης, τις προτάσεις της.
«Αυτού του είδους η δήθεν εμπιστευτική διαδικασία, υπονομεύει τις σχέσεις των χωρών των Ευρωπαϊκής Ένωσης» επέμεινε ο υπουργός.
























































