ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroworking Group, Γιάνης Βαρουφάκης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κριστίν Λαγκάρντ, Ουάσιγκτον,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκινάει από την Κυριακή η Μεγάλη Εβδομάδα για την την κυβέρνηση. Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί στην Ουάσιγκτον για να συναντήσει την Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ σημειώνεται πυρετός προετοιμασίας για το διήμερο EuroWorkingGroup Μ. Τετάρτη – Μ. Πέμπτη.
Η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την επικεφαλής του ΔΝΤ αργά το βράδυ συνδέεται με την κορύφωση της διαπραγμάτευσης, καθώς το ΔΝΤ φαίνεται να είναι πιο σκληρό και ν αντιδρά σε αρκετά ζητήματα, ζητώντας ταυτότοχρονα να έχει τη δυνατότητα να κάνει επιτόπιους ελέγχους μέσα στα υπουργεία.
Για το ΔΝΤ είναι ξεκάθρα τα πράγματα, παρά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Δεν ολοκληρώθηκε η εκκρεμούσα αξιολόγηση του φθινοπώρου και δεν μπορεί να εκταμιεύσει δόση προς την Ελλάδα.
Ταυτόχρονα η επίσκεψη σημειώνεται μόλις λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη πληρωμή προς τα Ταμείο της δόσης ύψους 450 εκατ. ευρώ και ενώ το Spiegel μίλαγε για εκνευρισμό της κ. Λαγκάρντ.
























































