ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μην φτιάχνετε σενάρια», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Κώστας Χρυσόγονος, ότι αν οι δανειστές ακολουθήσουν αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο e-mail Χαρδούβελη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα.
«Ο κ. Χρυσόγονος μίλησε ως νομικός και όχι ως πολιτικός… Τι θα γίνει αν…», πρόσθεσε ο κ. Φίλης και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος μιλά πολιτικά.
«Εγώ λέω ότι η κυβέρνηση έχει την αρραγή στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την μεγάλη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών. Βλέπει ο κόσμος ότι υπάρχει μια ειλικρινής προσπάθεια η οποία θα αποδώσει καρπούς», ανέφερε ακόμη ο κ. Φίλης.
«Η κυβέρνηση θα κάνει αμοιβαία αποδεκτό συμβιβασμό και ο συμβιβασμός έχει προχωρήσει», τόνισε ακόμη και απευθυνόμενος εμμέσως στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας:
«Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει πολιτική υπευθυνότητα, βγήκαμε με μία δέσμευση και θα την τιμήσουμε στηρίζοντας την κυβερνητική προσπάθεια».
























































