Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ : Ο Καμμένος είναι υπουργός που δεν… μασάει

Κουίκ : Ο  Καμμένος είναι υπουργός που δεν… μασάει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το εγκώμιο του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, έπλεξε ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ κατά την επίσκεψη του το Πάσχα στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Κουίκ είπε ότι «κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε καλά χέρια και ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ένας υπουργός που όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι πράττει εις το ακέραιο το καθήκον του από την Στρογγύλη μέχρι τον Έβρο και από τη Γαύδο και τη Κρήτη μέχρι την Ήπειρο και τα Επτάνησα. Είναι κοντά στο στράτευμα και των Τριών Όπλων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

«Είναι ο υπουργός που δεν… μασάει από επιθέσεις και προβοκάτσιες, από φωνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό του στους στόχους της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα με τους ΑΝΕΛ, για μία πατρίδα που θα αλλάξει σελίδα, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, οι οποίοι μπήκαν οριστικά στο περιθώριο, τιμωρημένοι και απαξιωμένοι από την πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Ερωτηθείς για τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας είπε πως «για μία ακόμα φορά οι συστηματικές τρομολαγνικές και αποσταθεροποιητικές επιθέσεις αντιπολίτευσης και αθηνοκεντρικών ΜΜΕ διαψεύστηκαν πανηγυρικά, με την καταβολή και της προχθεσινής δόσεις μας στο ΔΝΤ».

«Και έτσι θα βαδίσουμε μέχρι τον Ιούνιο, οπότε τελειώνει με μία επωφελή μας συμφωνία η περίοδος – γέφυρα, για να προχωρήσουμε σε όσα υποσχεθήκαμε, δημιουργώντας μια νέα Ελλάδα με χαμογελαστές τις ελληνικές οικογένειες και με την πολυπόθητη ανάπτυξη της αγοράς σε όλα τα επίπεδα» κατέληξε ο κ. Κουίκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Ο… Μπαϊντενόπουλος υποδέχθηκε τον Μητσοτάκη με την ελληνική γραβάτα του Κουίκ

Βαρύ πένθος για τον Πάνο Καμμένο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...