Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία μας στέλνει κύματα προσφύγων και ο Βενιζέλος λέει ανοησίες!

Η Τουρκία μας στέλνει κύματα προσφύγων και ο Βενιζέλος λέει ανοησίες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Μαύρα μεσάνυχτα» έχει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για τα αίτια της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των προσφύγων, που καταφθάνουν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Το Μαξίμου αναφέρεται σε δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, την Κυριακή, κατά τις οποίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε «γιατί τώρα έρχονται 10.000 πρόσφυγες ή μετανάστες; Έχει αλλάξει κάτι στη Συρία τις τελευταίες εβδομάδες; Όχι. Μάλλον καλύτερα πάνε τα πράγματα σε σχέση με μερικούς μήνες πριν. Έχουμε καινούργιες εξελίξεις μόνο στην Υεμένη. Δεν έχουμε καινούργιες εξελίξεις στη Συρία, ή στη Λιβύη. Αυτό που άλλαξε είναι η ρητορική της κυβέρνησης».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «πρέπει να είναι ο μόνος που δεν έχει πληροφορηθεί την κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε Συρία και Ιράκ, την εισβολή τζιχαντιστών στο στρατόπεδο προσφύγων Γιαρμούκ [κοντά στη Δαμασκό] που ανάγκασε όσους σώθηκαν (από τις 110.000 κατοίκους του) να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, την ανατίναξη πανάρχαιων μνημείων. Αλήθεια, ειδήσεις δεν παρακολουθεί;», τονίζουν χαρακτηριστικά στην απάντησή τους πηγές της κυβέρνησης.

«Οι Σύροι πρόσφυγες –που δεν έχουν κύριο προορισμό την Ελλάδα, αλλά την Ιταλία προκειμένου να φτάσουν στον Βορρά πιο εύκολα –προς ώρας, είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου γι αυτό και έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν την μεταφορά τους με τα πλοία/φέρετρα, να καλύψουν το ξενοδοχείο τους και τις πρώτες ανάγκες τους», προσθέτουν οι ίδιες πηγές του Μαξίμου.

Και αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η Ιταλία έχει δεχτεί 24.000 μετανάστες και πρόσφυγες τον τελευταίο μήνα, γεγονός που «καταδεικνύει αυτό που η αντιπολίτευση δεν αποδέχεται, παραδομένη σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες: Ότι, το ζήτημα δεν είναι ελληνικό, αλλά διεθνές. Οι μόνοι που φαίνεται να μην το αντιλαμβάνονται είναι οι κ. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος. Η κυβέρνηση δεν άλλαξε καμιά ρητορική. Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν κατανοούν, όμως, το περιβάλλον στο οποίο ζει και κινείται η χώρα. Δεν μπορεί να υποστηρίζει ένα πρώην Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης και πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε Συρία και Λιβύη. Δεν είναι καλό και για τη χώρα…», καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές.

Να σχολιάσουμε ότι μαύρα μεσάνυχτα έχουν τόσο η κυβέρνηση όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι πρόσφυγες που μας έρχονται δεν είναι από το Γιάρμουκ, μάλλον ούτε στο Μαξίμου διαβάζουν τις ειδήσεις. Οι πρόσφυγες που μας έρχονται είναι “δωράκι” από τον Ερντογάν που θέλει να προκαλέσει αστάθεια στη χώρα.

Επίσης, για ό,τι συμβαίνει δεν ευθύνεται καμία ρητορική της κυβέρνησης, να διορθώσουμε και τον πανάσχετο με θέματα Μέσης Ανατολής Ευάγγελο Βενιζέλο. Η κυβέρνηση δεν είπε σε κανέναν “έλα στην Ελλάδα”, ή ακόμα κι αν το είπαν κάποιοι ακραίοι στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν έγινε γνωστό μεταξύ των προσφύγων που συνωστίζονται στην Τουρκία.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη επιχείριση που αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, ειδικά μετά τη συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και Αιγύπτου στην ανατολική Μεσόγειο και φυσικά έχει να κάνει με τους υδρογονάνθρακες.

Σταματήστε, λοιπόν, κυβέρνηση και κόμμα Βενιζέλου, να ανταλλάσσετε μεταξύ σας εξωφρενικές – εξωπραγματικές κατηγορίες και ανακοινώσεις και δείτε πώς θα αναχαιτίσουμε τον τουρκικό σχεδιασμό.

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, όλοι σας… Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι καλό να μην μιλά για πράγματα που αγνοεί και γελά ο κόσμος μαζί του. Ας σεβαστεί το γεγονός ότι έστω και διακοσμητικά διατέλεσε υπουργός Εξωτερικών. Εάν δεν σκέφτεται τον προσωπικό του διασυρμό, με αυτά που λέει, ας σκεφτεί την εικόνα της χώρας, που τον είχε υπουργό Εξωτερικών…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Κασσελάκης για δήλωση Βίκυς Φλέσσα: «Το ξέρατε ότι είστε … δολοφόνοι;»

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...