ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, Ευρωπαϊκή Επιτροπή,

















































Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ - O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική
Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα προθεσμία προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με τους πιστωτές της έδωσαν στην ελληνική κυβέρνηση οι Ευρωπαίοι εταίροι της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γερμανικό ΜΝΙ, η Ελλάδα έχει προθεσμία μέχρι τις 25 Μαΐου να επιτύχει μια συμφωνία με τους δανειστές.
«Επισήμως μένουμε στην προθεσμία της 11ης Μαΐου, οπότε και συνεδριάζει ξανά το Eurogroup, ωστόσο, στην πραγματικότητα θα μπορούσαμε να την επεκτείνουμε μέχρι το τέλος του μήνα», είπε στο πρακτορείο αξιωματούχος της Ευρωζώνης, εξηγώντας πως θα απαιτούνταν περίπου πέντε εβδομάδες προκειμένου να εγκριθεί η όποια συμφωνία από τα ευρωπαϊκά όργανα και τα εθνικά κοινοβούλια.























































