ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εμείς επιδιώκουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στο χρόνο που πρέπει, αυτή είναι η δουλειά μας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στον Alpha, ενώ σημείωσε ότι η ΠΝΠ (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου) έχει στόχο να καλυφθούν ανάγκες ελληνικής οικονομίας επόμενο χρονικό διάστημα και δεν αφορά μόνο την καταβολή μισθών και συντάξεων.
«Οπως έχω επισημάνει κατ’ επανάληψη και έτσι πρέπει να λειτουργεί ο όποιος ”νοικοκύρης”, εμείς ετοιμαζόμαστε για τα δυσμενέστερα σενάρια», είπε ακόμη ο Δημήτρης Μάρδας μεταξύ άλλων, αλλά δεν έδωσε διευκρινίσεις για το ποια είναι αυτά τα σενάρια.
Ωστόσο, από πολλά στελέχη της κυβέρνησης γίνεται λόγος για δημοψήφισμα ή για εκλογές, όπως αναφέρει και το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Παραπολιτικά.
























































