ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028
Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit παραχώρησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σημειώνοντας πως εξακολουθεί να είναι εκείνος ο υπεύθυνος για τις συνομιλίες που διεξάγονται με τους εταίρους της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
«Δίνω τον τόνο. Εξακολουθώ να είμαι υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις με το Eurogroup», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην έκδοση της εβδομαδιαίας Die Zeit στο Ίντερνετ.
Ο κ. Βαρουφάκης πρόσθεσε πως η Αθήνα εξακολουθεί να πρέπει να πείσει τους εταίρους της ότι εννοεί σοβαρά τις μεταρρυθμίσεις. «Είναι προς το συμφέρον μας να επιτύχουμε έναν συμβιβασμό το συντομότερο δυνατόν. Βρισκόμαστε πιο κοντά σ’ αυτό απ’ ό,τι πιστεύουν πολλά μέσα ενημέρωσης», δήλωσε ο έλληνας υπουργός Οικονομικών.
























































