ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Πρωτομαγιά γιόρτασε στο Αμβούργο ο Μανώλης Γλέζος που συμμετείχε στην πορεία στους δρόμους της γερμανικής πόλης και χαιρέτισε την εκδήλωση που οργάνωσαν τα εργατικά συνδικάτα στο λιμάνι.
Την πορεία στην περιοχή του St. Pauli ακολούθησαν χιλιάδες εργαζόμενοι με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κεφαλή της πορείας.
Παρών στην εκδήλωση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάς.
Μετά τις ομιλίες της προέδρου των Γερμανικών συνδικάτων του Αμβούργου και εκπροσώπου των Γαλλικών συνδικάτων (CGT) o Μανώλης Γλέζος πήρε τον λόγο και συγκίνησε το ακροατήριο με την ομιλία του.
Ομιλία αφιερωμένη στους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης αλλά και στο “συμβόλαιο με το μέλλον” της Αριστεράς και της Εργατικής τάξης.
Οι συγκεντρωμένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, δείχνοντας την αλληλεγγύη των Γερμανών εργαζομένων στο κάλεσμα του Μ.Γλέζου.
























































