ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Ο λαός πεινάει κι ο πρώην ΠΑΣΟΚος Πιερρακάκης εξαπολύει τους γύπες στους δανειολήπτες
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Ο Νίκος Δένδιας στη Βοστώνη - Τι υπογράφει, με ποιους θα συναντηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού στον ΣΚΑΪ για ενδεχόμενο πιστωτικό γεγονός σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές συμφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Για την πληρωμή μισθών και συντάξεων και την πληρωμή δανειακών υποχρεώσεων μας λείπουν 2 δισεκ. ευρώ, ή θα βρεθούν από κάπου ή θα γίνει πιστωτικό γεγονός συμφωνώ με τον κ. Μανιό» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ανέφερε, επί συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, οι δανειστές δεν είχαν ζητήσει μείωση κυρίων συντάξεων, κάτι που σημαίνει ούτε σκληραίνουν τη στάση τους.
«Ούτε πρέπει να γίνει για τις κύριες» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πάντως ότι στις επικουρικές χρειάζεται να γίνουν περικοπές. «Η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος σημαίνει ότι τα ταμεία πληρώνουν όσο έχει η τσέπη τους και όχι παραπάνω. Αν δεν εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές θα πρέπει να επιδοτούμε τα ταμεία με 1,1 δισεκ. ευρώ με μεγαλύτερους φόρους στον ιδιωτικό τομέα και ας χάσουν ιδιωτικοί υπάλληλοι τη δουλειά τους για να κάνουν το κομμάτι τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε δε ότι 200.000 άνεργοι έχουν δημιουργηθεί μόνο το τελευταίο τρίμηνο με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή:skai.gr
























































