ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση επικαλείται προσχηματικό λόγο τις διαφωνίες στην Τρόικα για να μην φέρει το πολυνομοσχέδιο υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας το non paper της κυβέρνησης για τις διαπραγματεύσεις, σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχασε χρόνο, έχασε ευκαιρίες και βρήκε νέο πρόσχημα, για να μην φέρει προς ψήφιση το Πολυνομοσχέδιο» καθώς επικαλείται την εσωτερική διαφωνία μέσα στην τρόικα.
«Πραγματικός, όμως, λόγος είναι η εσωτερική διαφωνία μέσα στο κόμμα τους!» τόνισε ο κ. Καραγκούνης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «τώρα κατάλαβε ότι υπάρχουν διαφωνίες μέσα στην τρόικα, όταν αυτές υφίστανται εδώ και χρόνια».
Καταλήγοντας σημειώνει: «Αλλά η αγωνία της Ελλάδας παραμένει και η οικονομική παράλυση συνεχίζεται λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης και να καταλάβει τι γίνεται και να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις».
























































