ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι «δεν θα χρειαστεί δημοψήφισμα» και ότι ακόμα και «μια μέτρια συμφωνία είναι προτιμότερη από τη ρήξη» εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά:
«Και τους δανειστές και την ελληνική κυβέρνηση τη συμφέρει η συμφωνία. Είναι μονόδρομος η συμφωνία γιατί η ρήξη είναι πολύ ακριβή και οδυνηρή για όλους. Ακόμα και μια σχετικά μέτρια ικανοποιητική συμφωνία είναι καλύτερη από τη ρήξη και για τους δανειστές και για την Ελλάδα. Ο Τσίπρας έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού να προχωρήσει με τόλμη, με ειλικρίνεια. Δεν θα χρειαστεί δημοψήφισμα, ο τελευταίος Ελληνας που θα ήθελε δημοψήφισμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, η χώρα χρειάζεται λύσεις και όχι κάλπες και η εντολή προς τον Τσίπρα είναι να κυβερνήσει και να ξεφύγει η χώρα από τη θέση που την έφερε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου».
























































