ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκκλησία της Ελλάδος, Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, Ορθόδοξη Εκκλησία, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υπουργείο Υγείας,


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Τι πέτυχε -και πού απέτυχε- το ρίσκο της Μοσάντ με τον Αχμαντινετζάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα αφήσει τελικά… ασυνόδευτη την Αγία Βαρβάρα.
Ο υπουργός Υγείας είχε αρχικά ανακοινώσει ότι το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφτεί το αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας για να παραστεί στην περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας εντός του ιδρύματος.
Επρόκειτο φυσικά για πρωτοφανή συμπεριφορά από έναν σοσιαλιστή ή αριστερό, αφού τόσο ο σοσιαλισμός όσο και η αριστερά ευρύτερα καταπολεμούν -υποτίθεται- τις δεισιδαιμονίες της λαϊκής θρησκευτικότητας.
Και ενώ υπήρχε μεγάλη μουρμούρα για όλες αυτές τις περιφορές λειψάνων, τόσο μεταξύ του κόσμου της Αριστεράς, όσο και του ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού εκλογικού σώματος, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τελικά θυμήθηκε ότι είχε μία άλλη πολύ σημαντική υποχρέωση.
Συγκεκριμένα, θυμήθηκε ότι έπρεπε να πάει στη Γενεύη για μία διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έτσι η εμφάνισή του στο νοσοκομείο δεν θα πραγματοποιηθεί, η αριστερά και η δημοκρατική παράταξη δεν θα διασυρθούν σε συμπεριφορές ξένες προς το σοσιαλιστικό αξιακό σύστημα.
























































