Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξαναχτύπησε ο Μιχελογιαννάκης με… γέροντα Παΐσιο!

Ξαναχτύπησε ο Μιχελογιαννάκης με… γέροντα Παΐσιο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν το βάζει κάτω ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης και με πρώτη ανακοίνωσή του απαντά στους επικριτές του με λόγια του γέροντα Παΐσιου, ενώ με δεύτερη ανακοίνωσή του ζητά από την ελληνική Δημοκρατία να αποδώσει στο λείψανο της Αγίας Βαρβάρας τιμές αρχηγού κράτους.

Διαβάστε και τις δύο δηλώσεις του Γιάννη Μιχελογιαννάκη:

Δήλωση 1η

Κάποτε ο γέροντας Παΐσιος νοσηλευόμενος πονούσε και ζητούσε από τον ειδικευόμενο γιατρό να του δώσει παυσίπονο. Ο γιατρός, λόγω κούρασης, του είπε νευριασμένος, «τόσα θαύματα κάνεις κάνε και αυτό για να σου περάσει ο πόνος».

Τότε ο γέροντας Παΐσιος του απάντησε, «γιατρέ, είσαι ανόητος, δουλειά μου είναι να προσευχηθώ, ώστε να σε φωτίσει ο θεός να μου δώσεις το σωστό φάρμακο».

Αυτή είναι η σχέση θρησκείας και επιστήμης.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν για άλλη μια φορά ότι, το περιστατικό που διηγήθηκα με την λοιμωξιολόγο, η οποία κοινώνησε από το ίδιο δισκοπότηρο με τους οροθετικούς, ήταν το 1981. Τότε, δεν γνωρίζαμε τίποτε για τον ιό του AIDS και η πράξη της ήταν αποτέλεσμα πίστης και όχι γνώσης.

Σαφώς και ο ιός δεν μεταδίδεται με το σάλιο, αυτό όμως το μάθαμε αργότερα.

Τέλος λοιπόν στην σύγχυση των δηλώσεων μου.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση 2η

Για τον σεβασμό των 1.000 χρονών παράδοσης, για τον σεβασμό των σχέσεων των δύο εκκλησιών, για τον συμβολισμό του “όχι σε μικροκομματικές ισορροπίες”, καθώς και για την δήλωση προσφοράς αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας για το δημόσιο χρέος, καλώ την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, όπως ο Υπουργός κ. Καμμένος, δέχτηκε με τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο Φώς, έτσι να συνοδεύσουν αύριο το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας στον Άγιο Σάββα.

Εμείς επειδή δεν έχουμε επιλεκτική μνήμη παραθέτουμε το βίντεο, στο οποίο ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης ακούγεται ολοκάθαρα να λέει:

“Ξέρεις, μεταδίδεται με το σάλιο” (το AIDS). Δεν είπε ότι τότε (το 1981) νομίζαμε ότι μεταδίδεται και με το σάλιο. Ολοκάθαρα όπως το λέει, αυτό που καταλαβαίνει ο καθένας είναι ότι ΤΩΡΑ η επιστήμη θεωρεί ότι το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο.

Ας συμμαζευτεί επιτέλους ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Το ρητό του αρχαίου Ρωμαίου φιλοσόφου και πολιτικού Σενέκα, ότι «η θρησκεία θεωρείται από το λαό αληθινή, από τους σοφούς ψεύτικη και από τους πολιτικούς χρήσιμη», το επιβεβαιώνει πλήρως και προσβάλλει προκλητικά τη νοημοσύνη όλων των λογικών ανθρώπων αυτού του τόπου, οι οποίοι -δυστυχώς για τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη- δεν είναι λίγοι…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...