ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του ότι και καλή συμφωνία με τους εταίρους και πιστωτές θα υπάρξει και αυτή θα στηριχτεί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία και φυσικά αυτή θα στηριχτεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα» ανέφερε δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης που είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, εξέφρασε επίσης τη εκτίμηση ότι η συμφωνία θα στηριχτεί και από τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Ο κ. Παπαδημούλης, όπως ανέφερε, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρωθυπουργό, αντάλλαξαν απόψεις και σημείωσε ότι το πλαίσιο των στόχων έχει περιγραφεί με απόλυτη σαφήνεια από τον πρωθυπουργό, στην ομιλία του χθες το βράδυ, στο συνέδριο του Economist απ όπου και κάλεσε εκ νέου τους εταίρους να προσχωρήσουν στο ρεαλισμό.























































