ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρώπη, Πολ Μέισον,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαφωνούν οι πιστωτές για εάν και πόσο θα ελαφρύνουν το χρέος της Ελλάδα, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter ο ο οικονομικός συντάκτης του Channel 4 News, Πολ Μέισον.
Όπως σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times, η οποία αναφέρεται στη πενταμερή συνάντηση στο Βερολίνο, η Γερμανίδα Καγκελάριος θέτει σε υψηλή προτεραιότητα την ευρωπαϊκή ενότητα, σε μία περίοδο που η Ευρώπη αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές, όπως την ουκρανική κρίση και την αναστάτωση στη Μέση Ανατολή.
«Εάν η Μέρκελ τώρα πιέζει για έναν συμβιβασμό, είναι πιθανόν ότι η Ευρωζώνη θα είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει νέες οικονομικές παραχωρήσεις και όχι το ΔΝΤ. Και το πιθανό κανάλι δεν θα είναι η ΕΚΤ, αλλά ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), το ταμείο διασώσεων της Ευρωζώνης», αναφέρει το δημοσίευμα.
























































