ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία,


















































Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ένας αντισημίτης δικτάτορας που σφάζει Κούρδους και κατέχει τη μισή Κύπρο
Τραγωδία στην Αχαΐα: 25χρονη απανθρακώθηκε σε σφοδρό τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο μια νέας ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγ Σόιμπλε.
Ο κ. Σόιμπλε μιλώντας την Πέμπτη στη ενική Σύνοδο της Γερμανικής Ευαγγελικής Εκκλησίας, στη Στουτγάρδη εξήγησε πως σ φτωχές χώρες όπως ο Νεπάλ θα μπορούσε να είναι πιθανή μια απομείωση του χρέους τους. Ωστόσο, στην Ε.Ε «η Ελλάδα, χάρη στο αίσθημα αλληλεγγύης των άλλων χωρών μελών, πληρώνει πολύ χαμηλότερα επιτόκια σε σχέση, για παράδειγμα, με τη Γερμανία».
Τέλος, τόνισε για ακόμη μια φορά πως η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμέυσεις της απέναντι στους δανειστές.
























































