ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τα όσα λέγονταν τις τελευταίες ημέρες και την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της Κομισιόν, Τσίπρας και Γιούνκερ είχαν αιφνιδιαστικό τετ α τετ στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης, οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης για λίγη ώρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη.
Από το Μαξίμου διαρρέεται ότι η συνάντηση αντάλλαξαν απόψεις, αναλυτικά και σε εποικοδομητικό κλίμα.
Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή προγραμματίζεται συνεργασία των δύο αντρών και αύριο Πέμπτη, δείχνει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξουν τελικές αποφάσεις απόψε, ακόμα και μετά την πραγματοποίηση της τριμερούς Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 22:00, ώρα Ελλάδας.























































