ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Μαξίμου στέλνει στους δανειστές αντιπρόταση με ισοδύναμα

Το Μαξίμου στέλνει στους δανειστές αντιπρόταση με ισοδύναμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με στόχο να βρεθεί «κοινός τόπος» και τις διεργασίες σε επίπεδο διαπραγματεύσεων να είναι πυρετώδεις, το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει πως η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη να καταθέσει αντιπροτάσεις, προκειμένου να γεφυρωθούν οι εναπομείνασες διαφορές.

Αλλωστε, όπως θυμίζουν αυτό ακριβώς συμφωνήθηκε στις συναντήσεις του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, τόσο με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας όσο και με τον Πρόεδρο Γιούνκερ.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν πως, οι εκπρόσωποι του Έλληνα Πρωθυπουργού θα βρίσκονται αύριο το πρωί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους των επικεφαλής των θεσμών.

Η εκτίμηση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι βρισκόμαστε περισσότερο από άλλοτε κοντά σε συμφωνία, αφού η διαφορά στα πρωτογενή πλεονάσματα είναι μόνο της τάξης του 0,25%.

Συνεπώς αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση αλληλοκατανόησης. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να φανταστεί κανείς ότι η ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία θα οδηγούσε την Ευρώπη σε διχασμό για μία τόσο μικρή διαφορά και για την επιμονή να μην εφαρμοστεί στην Ελλάδα το θεσμικό πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άμεσα ευρωπαϊκά μέτρα για εξασφάλιση επαρκών καυσίμων στα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ και την προστασία του τουρισμού ζητά η Κουντουρά με ερώτηση στην Κομισιόν

Φαραντούρης: Πού πάνε τα λεφτά για τη Συρία την ώρα που διώκονται Χριστιανοί;

Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Κάγια Κάλας: «Η ΕΕ οφείλει να δράσει άμεσα για την προστασία της χριστιανικής μειονότητας στη Συρία»

Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...