Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποδοκιμασία από την Bild: «Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;»

Αποδοκιμασία από την Bild: «Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το περιοδικό «Focus» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της ελληνικής πλευράς από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, κάνει λόγο για αλαζονεία του Έλληνα πρωθυπουργού.

Παράλληλα η γερμανική εφημερίδα Bild διερωτάται: «Tζογάρουν Τσίπρας και Βαρουφάκης;», προσπαθώντας να αποδοκιμάσει τις αισιόδοξες δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, λίγο μετά την αποχώρηση της ελληνικής αποστολής από τις Βρυξέλλες.

«Σήμερα είναι μια ωραία μέρα», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης την ώρα που η χώρα του οδεύει σε χρεοκοπία.Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών χαίρεται …. «Σήμερα είναι μία πολύ ωραία μέρα, επιτέλους φτάσαμε στη στιγμή της καθαρότητας», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Αλλά και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δηλώνει σε σημερινή του συνέντευξη ότι θα περιμένουμε υπομονετικά να επιστρέψουν οι δανειστές στον ρεαλισμό. Την ίδια ώρα , έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιείται στην Αθήνα υπό τον Έλληνα πρωθυπουργό, προσθέτει η εφημερίδα «Bild».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Έκκληση για διεθνή παρέμβαση προς αποτροπή εθνοκάθαρσης των Κούρδων στη Συρία

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά κάτω από 25% η Ν.Δ. – Μεγάλο πρόβλημα η ακρίβεια

Ακροδεξιά θρησκόληπτη συνωμοσιολόγος η Καρυστιανού – Τάχθηκε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και πρότεινε δημόσια διαβούλευση για τις εκτρώσεις

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «εμπαίζει τους απελπισμένους αγρότες» – Αυτή είναι «πολιτική εγκατάλειψης των εθνικών συμφερόντων»

Αλέξης Τσίπρας: «Πολλοί έχοντες και κατέχοντες ξεχνούν τον πατριωτισμό μπροστά στην Εφορία και τον θυμούνται μόνο στις παρελάσεις»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...