Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φώφη σε Αλέξη: Τόλμησε και πάρε αποφάσεις

Φώφη σε Αλέξη: Τόλμησε και πάρε αποφάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η καθυστέρηση κοστίζει και έχουν ευθύνη όλες οι πλευρές» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό.

Η ρήξη δεν είναι λύση, είναι καταστροφή, συνέχισε η κ. Γεννηματά, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται μία συμφωνία που να εξασφαλίζει θετική προοπτική και η οποία θα στηρίζεται σε μεταρρυθμίσεις και όχι νέα εισπρακτικά μέτρα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να τολμήσει να πάρει αποφάσεις με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και τη βούληση του λαού», ενώ επανέλαβε πως η συγκρότηση εθνικής ομάδας διπαραγμάτευσης «έστω και τώρα», όπως ανέφερε, μπορεί να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης.

«Πρέπει να διαμορφωθεί ένα θεσμικό πλαίσιο για τελική συμφωνία με τους εταίρους πριν να είναι πολύ αργά», κατέληξε, ενώ ερωτηθείσα εάν το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την συμφωνία απάντησε ότι αυτή τη στιγμή «δεν υπάρχει συμφωνία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς «Φωνή» η ελληνική Διασπορά με ευθύνη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...