ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Θέλουμε συμφωνία που θα μας βάλει σε τροχιά ανάπτυξης

Παππάς: Θέλουμε συμφωνία που θα μας βάλει σε τροχιά ανάπτυξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πολ Μέισον και στο Channel 4, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς υπογράμμισε πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι μια συμφωνία η οποία θα ανακόψει κάθε ενδεχόμενο Grexit.

Συμπληρώνοντας, τόνισε πως μια τέτοια συμφωνία θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης, μέσα στην Ευρωζώνη.

«Αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι έχει αποφασιστικότητα κι ότι δεν θέλει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος» πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας.

Κληθείς να σχολιάσει την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος και το ρόλο του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Παππάς απηύθυνε έκκληση να «περιοριστεί στο ρόλο του και την ουδετερότητα που επιβάλλει η θέση του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Δούρου μίλησε τηλεφωνικά με τον Κοτζιά: «Να αποτραπεί μία ακόμα, καταστροφική για τη χώρα, θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής

Η Ρένα Δούρου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Έφυγε η Όλγα Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Επίσης έφυγαν Μιλτιάδης Ζαμπάρας και Γιάννης Ραγκούσης

Πολιτική αναταραχή μετά τις διώξεις τεσσάρων βουλευτών της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...