ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
Υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μετά τη νέα έκθεση για τις σχέσεις με τη Χαμάς και τη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας είναι θετική εξέλιξη, τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Όπως τονίζεται από το γραφείο του πρωθυπουργού «Θα υπάρξει λύση στη βάση του σεβασμού των κανόνων της ΕΕ και της δημοκρατίας».
«H σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής τη Δευτέρα είναι θετική εξέλιξη στο δρόμο για συμφωνία. Επιδιώξαμε οι τελικές διαπραγματεύσεις να γίνουν στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο της Ευρώπης κι εργαζόμαστε τώρα για την επιτυχία της Συνόδου αυτής. Όσοι επενδύουν στην κρίση και σε σενάρια τρόμου, θα διαψευστούν.
Θα υπάρξει λύση στη βάση του σεβασμού των κανόνων της ΕΕ αλλά και της δημοκρατίας που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη μέσα στο ευρώ».
























































