Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το “ντου” από τους προβοκάτορες του Ρουβίκωνα στους “Μένουμε Ευρώπη” (βίντεο)

Δείτε το “ντου” από τους προβοκάτορες του Ρουβίκωνα στους “Μένουμε Ευρώπη” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βίντεο με τίτλο “40 αναρχικοί και κομμουνιστές εναντίον 5.000 φιλοευρωπαϊκών ζόμπι” αναρτήθηκε στο YouTube, το οποίο δείχνει την “εισβολή” της “αναρχικής” ομάδας Ρουβίκωνας στη συγκέντρωση των “Μένουμε Ευρώπη” στην πλατεία Συντάγματος τη Δευτέρα.

Οι “αναρχικοί” παρείσφρησαν στη συγκέντρωση υποκρινόμενοι τους φιλοευρωπαϊστές διαδηλωτές. Μόλις έφτασαν στη σημείο που είχαν καθορίσει, έκαναν αισθητή την παρουσία τους φωνάζοντας συνθήματα, ανοίγοντας πανό και καίγοντας σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η όλη παρέμβαση θα μπορούσε να θεωρηθεί και προβοκάτσια, αφού οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί φώναξαν το σύνθημα “ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ”, το οποίο α) δεν τους ανήκει αφού το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ ήταν πατριωτικές οργανώσεις ενώ οι αναρχικοί, ως πουλιά που νομίζουν ότι είναι, δεν έχουν πατρίδα και β) ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδια με δεξιούς διαδηλωτές φωνάζοντας ένα σύνθημα διχασμού και μίσους.

Εκείνη τη στιγμή έπεσαν και μερικές “ψιλές”, από διαδηλωτές που πήραν προσωπικά το “ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ”, αλλά δεν γενικεύθηκαν χάρη στην επέμβαση ψυχραιμοτέρων.

Η ομάδα Ρουβίκωνας είναι η ίδια “αναρχική” ομάδα που είχε ανοίξει πανό στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής ανενόχλητοι πριν 3 μήνες.

Στη συνέχεια η Αστυνομία ανέλαβε να “μαζέψει” τους ηρωικούς “αναρχικούς” του Ρουβίκωνα, που ως άξιοι προβοκάτορες επιχείρησαν να προκαλέσουν εμφύλια σύρραξη μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, υπηρετώντας προφανώς σχεδιασμούς που επιθυμούν αποσταθεροποίηση της χώρας και της κυβέρνησης αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή. Συνολικά συνελήφθησαν από την Αστυνομία περισσότεροι από 30 προβοκάτορες.

Δείτε το βίντεο της προβοκάτσιας:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...