ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΕΚΑΣ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Νίκος Παππάς, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
Η Νότια Κορέα προετοιμάζει αποστολή στρατιωτικών μέσων στα Στενά του Ορμούζ
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο συντελεστές ΦΠΑ, με τον υψηλότερο στο 23% αλλά και κατάργηση του ΕΚΑΣ περιλαμβάνει, η νέα πρόταση που έκαναν οι δανειστές στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη, το ΔΝΤ έστειλε επιστολή προς την Αθήνα στην οποία επανέλαβε την πάγια θέση του Ταμείο την μεταφορά, δηλαδή, πολλών βασικών προϊόντων στον υψηλό συντελεστή του 23%.
Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σύμφωνα με πληροφορίες διαμαρτυρήθηκε για το περιεχόμενο των προτάσεων, σε συνεργάτη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στον οποίο επισήμανε: «Εμείς κάναμε τα βήματα, κάντε κι εσείς».
Παράλληλα, Έλληνας αξιωματούχος φαίνεται να δήλωσε σε ξένα μέσα ενημέρωσε πως η πρόταση των θεσμών είναι «απολύτως απορριπτέα».
























































