ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Der Spiegel, ESM, Αθήνα, Αυστρία, Βέρνερ Φάιμαν, Μανώλης Γλέζος, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα άρθρο κόλαφος, ο οικονομικός συντάκτης Στέφαν Κάιζερ στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel, κάνει επίθεση στους θεσμούς.
Ο δημοσιογράφος επικρίνει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών υποστηρίζοντας πως οι δύο πλευρές δεν θα έπρεπε να διακινδυνεύουν μια συμφωνία επιμένοντας σε λεπτομέρειες.
«Aλήθεια, πιστεύει κανείς ότι η τύχη της ελληνικής οικονομίας εξαρτάται από το αν τα εστιατόρια στην Αθήνα θα αποδίδουν 13 ή 23% ΦΠΑ; Ή εάν η σύνταξη στα 67 θα ισχύσει από το 2022 ή από το 2025;» γράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας «Μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της χώρας αυτή η εμμονή στις λεπτομέρειες είναι τελείως παράλογη».
Ο αρθρογράφος υπογραμμίζει πως η ευρωπαϊκή πολιτική που επιβάλεαι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα έχει φέρει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο Κάιζερ προτείνει να «απελευθερωθεί» η Ελλάδα για τα επόμενα τρία χρόνια από τα χρέη της και να τα αναλάβει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ESM.
Για το εν λόγω χρονικό διάστημα η Ελλάδα δεν θα λάμβανε άλλα πακέτα στήριξης, ούτως ώστε η ελληνική κυβέρνηση να μπορούσε να δείξει αν είναι σε θέση να καταστήσει τη χώρα οικονομικά ανεξάρτητη.
Μια αντίστοιχη πρόταση είχε διατυπώσει τόσο το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζου όσο και ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν
























































