ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκλεισαν οι πόρτες στην αίθουσα του κρίσιμου Eurogroup, το οποίο καλείται να αποφασίσει τόσο για την ολιγοήμερη παράταση που έχει αιτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας μετά την προαναγγελία για δημοψήφισμα, όσο και για το μέλλον της πρότασης που έχουν καταθέσει οι Θεσμοί και η οποία θα τεθεί στη λαϊκή ψήφο εφόσον περάσει το αίτημα για διενέργεια δημοψηφίσματος.
«Εχω εκπλαγεί αρνητικά από την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης» δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, κάνοντας λόγο για μία «θλιβερή απόφαση για την Ελλάδα, καθώς κλείνει την πόρτα για περαιτέρω διαπραγμάτευση. Η ελληνική κυβέρνηση απέρριψε την τελευταία πρόταση των Θεσμών, η πόρτα στο μυαλό μας ήταν ακόμα ανοιχτή για επιπλέον συνομιλίες»
Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών του Πιερ Γκραμενά δήλωσε: Είνα πολύ νωρίς για να κάνει κανείς σχόλια. Είναι πολύ νωρίς να πει κανείς τι θα συμβεί. Περιμένω εξηγήσεις από τους Ελληνες συναδέλφους μου.
Στο χώρο προσήλθαν χωρίς δηλώσεις ο γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και ο ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς Ντε Γκίντος, αλλά και ο Έλληνας ομόλογός τους, Γιάνης Βαρουφάκης.
























































