ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου καθορίστηκαν οι όροι για το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου δημοσιεύτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο ΦΕΚ και ουσιαστικά προβλέπει ότι η διαδικασία θα γίνει στα ίδια εκλογικά τμήματα με αυτά που διεξήχθησαν οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Η πράξη, εκδόθηκε προκειμένου να επισπευσθούν οι χρονικές προθεσμίες που προβλέπει ο εκλογικός νόμος έτσι όλες οι προετοιμασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Κυριακή.
Επίσης, καθορίζεται ότι μία ημέρα πριν το δημοψήφισμα και μέχρι τις 19:0 η ώρα της ημέρας της ψηφοφορίας, απαγορεύεται σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και στα πολιτικά κόμματα και στους μετέχοντες στις Επιτροπές Υποστήριξης του ν. 4023/2011 (Α΄ 220), η καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση ή μετάδοση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε έρευνας γνώμης, με οποιονδήποτε τρόπο και αν διενεργείται, σχετικά με τις πολιτικές τάσεις, απόψεις και προτιμήσεις της κοινής γνώμης, για πολιτικά κόμματα, πολιτικές θέσεις και πρόσωπα ή άλλα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα.
























































