ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ελληνική κυβέρνηση θα στείλει νέες προτάσεις στο Eurogroup την Τετάρτη, δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.
Το Eurogroup θα συνέλθει εκ νέου την Τετάρτη το πρωί για να συζητήσει τις νέες ελληνικές προτάσεις, αναφέρει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά την απογευματινή τηλεδιάσκεψη. Ελληνες αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν τη νέα συνεδρίαση αύριο το πρωί για να εξετασθούν οι ελληνικές προτάσεις.
Η Ελλάδα δεν πήρε παράταση, όμως Ευρωπαίος αξιωματούχος που επικαλείται το Reuters πάντως, υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα κατέθεσε νέες προτάσεις οι οποίες είναι πιο κοντά στα αιτήματα των θεσμών.
Σημειώνεται ότι στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης βρέθηκε η ελληνική πρόταση για μια νέα συμφωνία χωρίς παράταση του υφιστάμενου προγράμματος και χωρίς το ΔΝΤ, λίγες ώρες πριν την εκπνοή του τρέχοντος προγράμματος.
Η κυβέρνηση έχει προτείνει διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους.
























































