ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά δέχτηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θύμισε στον κ. Κοτζιά ότι όταν με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή η Ελλάδα μπήκε στη ΕΕ, όλοι γνώριζαν ότι η πορεία της Ελλάδας στη ΕΕ δεν εξασφάλιζε μόνο την οικονομική πορεία της χώρας, αλλά και την εθνική ασφάλεια.
Χαρακτήρισε θεμελιώδες κεκτημένο το γεγονός αυτό και ζήτησε να μείνει η πορεία της Ελλάδας εντός της Ευρώπης, αταλάντευτη.
Ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά ρου είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου, που βρισκόταν σήμερα στην Αθήνα, κατά τη συνάντησή τους, σημείωσε ότι είναι λάθος να μιλάμε για Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά για ένα εσωτερικό θέμα.
Ο υπουργός Εξωτερικών είπε ότι στο υπουργείο Εξωτερικών συνεχίζουν να δουλεύουν για το καλό της πατρίδας.
























































