ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκκληση Γλέζου στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ψηφίσουν «όχι»

Έκκληση Γλέζου στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ψηφίσουν «όχι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο ελληνικός λαός, η χώρα μας, βρίσκεται κάτω από έναν απόλυτο εκβιασμό των ‘εταίρων’ και δανειστών της, που έχει τα χαρακτηριστικά οικονομικού πολέμου. Κανένας μας δεν μπορεί να παίρνει ίσες αποστάσεις. Το δημοψήφισμα της Κυριακής έχει ένα συγκεκριμένο δίλημμα: ‘όχι’ στην πρόταση των δανειστών ή ‘ναι’ στις αξιώσεις τους», αναφέρει ο Μανώλης Γλέζος και απευθύνει έκκληση στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ψηφίσουν «όχι» την Κυριακή.

«Σας απευθύνω έκκληση, δεν σας καλώ -άλλωστε δεν έχω δικαίωμα να σας καλώ, σεβόμενος τις αρχές σας και την πολιτική σας ιστορία- να πάρετε θέση επιλέγοντας το ‘όχι’, ακόμα κι αν από τη δική σας πολιτική σκοπιά θεωρείτε εκβιαστικό το δίλημμα» αναφέρει ο Μανώλης Γλέζος και υπογραμμίζει ότι «τυχόν επικράτηση του ‘ναι’ θα σηματοδοτήσει τη λαϊκή νομιμοποίηση στις πιο ακραίες και πιο βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές. Ένα τέτοιο ‘ναι’ δεν πρέπει να επιτρέψετε και εσείς με την ιστορία σας να επικρατήσει».

«Το ‘όχι’ τιμά την ιστορία του ΚΚΕ. Η επιλογή του ‘οχι’ εκ μέρους των ψηφοφόρων του ΚΚΕ δεν σας αποδυναμώνει, δεν είναι ψήφος ενάντιά σας. Κάθε άλλο. Είναι επιλογή που δεν αντίκειται στην ιστορία και τη στρατηγική του ΚΚΕ, όπως αυτή έχει διαχρονικά καταγραφεί. Αντίθετα την ενισχύει. Αγαπητοί συναγωνιστές, μην αφήσετε το άκρυο να ακυρώσει το μέλλον της πατρίδας μας» σημειώνει ο Μανώλης Γλέζος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταπατά το Κράτος Δικαίου και εκθέτει την Ελλάδα

Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%

Υποκλοπές: Νέες σφοδρές αντιδράσεις για τoν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κων. Τζαβέλλα

Νικόλας Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ – Ακολουθούν και άλλοι

Δημοσκόπηση Metron Analysis: «Βουτιά» στο 21,5% για τη ΝΔ – Στο 21%+18% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...