ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για απομόνωση της Ελλάδας σε πέντε βήματα, αναφέρουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας πως περιλαμβάνει: Κλείσιμο τραπεζών, κρατικοποίηση τραπεζών, κούρεμα καταθέσεων, έκδοση παράλληλου νομίσματος, επιστροφή στη δραχμή.
Κατά το χθεσινό του διάγγελμα, σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι οι δανειστές σε μια προσπάθεια να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό έκλεισαν τις τράπεζες. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Η ΕΚΤ υποστήριξε και συνεχίζει να υποστηρίζει με ELA τις ελληνικές τράπεζες. Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει χορηγήσει επιπλέον ELA στις Τράπεζες, περίπου 500 εκατ. ευρώ, στο διάστημα μετά την επιβολή των capital controls. Έτσι, πληρώθηκαν οι συνταξιούχοι στις Τράπεζες εχθές και σήμερα, αναφέρουν πηγές της ΝΔ.
Οι ίδιες συμπληρώνουν πως η πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Αρ. Φύλλου 65/28-6-2015, για την Τραπεζική Αργία, δηλαδή το κλείσιμο των Τραπεζών, δεν έχει ούτε την υπογραφή του Ντράγκι, ούτε του Γιούνκερ, ούτε του Σόιμπλε. Έχει την υπογραφή του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Ο Aλέξης Τσίπρας αποφάσισε ο ίδιος να κλείσει τις Τράπεζες, ως πρώτο βήμα του Σχεδίου Β, στο οποίο πρόσφατα αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Δεύτερο βήμα είναι η πλήρης κρατικοποίηση των τραπεζών, τρίτο, το κούρεμα των καταθέσεων, τέταρτο, η έκδοση παράλληλου νομίσματος. Τελικός στόχος η έξοδος από το Ευρώ και η επιστροφή στη δραχμή, έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς το εμπόδιο των κανόνων που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση, να αλώσει την κοινωνία και την ιδιωτική οικονομία. Τελικά το διακύβευμα, δεν είναι το ευρώ, είναι η ίδια η Δημοκρατία» όπως καταλήγουν πηγές προσκείμενες στη Νέα Δημοκρατία.
























































