ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να ρίξει στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ και να εκφραστεί «είτε με άκυρο, είτε με λευκό”, κάλεσε τον λαό ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Όπως υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας, ο λαός δεν πρέπει να επιτρέψει να μεταφραστεί η αυριανή ψήφος του σε ψήφο υποστήριξης των αντιλαϊκών μνημονίων που έρχονται.
«Όσοι πάνε να ψηφίσουν, να εκφράσουν στην κάλπη με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν την αντίθεσή τους, την αντίστασή τους» είπε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να ρίξουν στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ και να εκφραστούν «είτε με άκυρο, είτε με λευκό, είτε επαναλαμβάνω με οποιοδήποτε άλλο τρόπο».
«Αυτή είναι η πρόταση του ΚΚΕ, αυτή καλούμε τον ελληνικό λαό να ενστερνιστεί, να την κάνει δική του και να την παλέψει κάθε ώρα, κάθε μέρα από δω και πέρα» είπε κλείνοντας.
























































