Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ανδρουλάκης καταγγέλλει δολιοφθορά εις βάρος της Ελλάδας και τον Βαρουφάκη!

Ο Ανδρουλάκης καταγγέλλει δολιοφθορά εις βάρος της Ελλάδας και τον Βαρουφάκη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη 01/07/2015 ο Μίμης Ανδρουλάκης έδωσε μια αποκαλυπτική ραδιοφωνική συνέντευξη στην οποία έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης μίλησε για μια δολιοφθορά που βρίσκεται σε εξέλιξη εις βάρος της πατρίδας μας, “η οποία εάν δεν ανακοπεί άμεσα, δηλαδή εάν δεν σταματήσει η αλυσιδωτή αντίδραση η οποία οδηγεί στην εθνική καταστροφή, ισοδυναμεί με εθνική προδοσία”.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και σε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχε με τον Τάσο Κορωνάκη:

“Του λέω έλα εδώ Κορωνάκη, προκηρύσσονται εκλογές. Μου έχει πει κάποιος ότι θα βάλει τον Βαρουφάκη υπουργό Οικονομικών. Τον Βαρουφάκη που τον είχε υιοθετήσει συγκεκριμένο κανάλι, συγκεκριμένο ραδιόφωνο, συγκεκριμένες εφημερίδες, ε; Δηλαδή τον είχαν κάνει θεό! Ο θεός, έρχεται ο θεός ο μάγος που θα μας σώσει. Οι οποίες σήμερα τον παραπέμπουν στο ειδικό δικαστήριο τα κανάλια αυτά, ε; Τα κανάλια αυτά λένε στον Βαρουφάκη παραιτήσου, το διαβατήριό σου, το κομπιούτερ σου, το κινητό σου. Αυτοί που τον παρουσίαζαν ως θεό, ο οποίος θα μας σώσει.

Του λέω Κορωνάκη φύγε αυτή τη στιγμή εδώ παιδί μου, είσαι και Μυλοποταμίτης και μπορώ να σου μιλήσω ειλικρινά, θα το πω σήμερα στον αέρα. Θα πας εκ μέρους μου αυτή τη στιγμή στον Τσίπρα, γιατί εγώ δεν χρησιμοποιώ τα κινητά γιατί ξέρω ότι τα παρακολουθούνε, και θα του πεις από εμένα, που ξέρει ότι τον αγαπώ και τον στηρίζω, παρά τους φόβους μου για το τι θα κάνουν διότι ξέρω απόλυτα την ανθρωπογεωγραφία τους, έναν έναν ξεχωριστά, και τους αγαπώ και τους εκτιμώ, υπάρχουν και τυχοδιώκτες, αλλά υπάρχουν και καλά παιδιά. Και που θέλουν το καλό της πατρίδας, αλλά αυτοί που κατάστρεψαν την Ελλάδα το θέλανε το καλό της πατρίδας. (..) Του λέω θα φύγεις από εδώ θα πας στον Τσίπρα και θα του πεις. Εάν δείξει υπερβολική εμπιστοσύνη στον Βαρουφάκη, δηλαδή τα αφήσει αμολαριτά όλα, και εάν τον κάνει υπουργό Εθνικής Οικονομίας όπως φημολογείται, το αργότερο σε έξι μήνες θα έχει βάλει ταφόπλακα στην πατρίδα και ταφόπλακα στην Αριστερά. Το πρώτη φορά Αριστερά θα μετατραπεί σε εφιάλτη!

Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που παίζουν έτσι με την τύχη της χώρας. Και ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο δεν θα το πω γιατί αγαπώ τον πατέρα του. Τον πατέρα της, τον πατέρα του, δεν έχει σημασία.

Λοιπόν, του λέω θα φύγεις από εδώ και θα πας να του το πεις αμέσως αυτό. Αδελφέ λες και τι να σου πω. Αρχίζει αμέσως από την πρώτη ημέρα να λέει δεν θέλουμε χρήμα θέλουμε χρόνο, όταν ο χρόνος υπονομεύει την οικονομία την εθνική, δημιουργεί ασάφεια…

Μην γράψουμε περισσότερα: Ακούστε το συγκλονιστικό ηχητικό που τινάζει στον αέρα τον Γιάνη Βαρουφάκη και προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Γερμανία: Απαγορεύει στον Γιάνη Βαρουφάκη την είσοδο και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη χώρα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Ιερώνυμος: Για τον γάμο ομόφυλων «θα μπορούσε να γίνει και ένα δημοψήφισμα

Η Σοφία Σακοράφα αποχώρησε από το ΜέΡΑ25

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...